Rijschool Markant bestaat uit een groep positief denkende en zeer ervaren instructeurs. Wij werken met visie en passie en zijn trots op wat we bereiken. Onze ambitie is jou als leerling een hoogwaardige opleiding te geven waar je met plezier en voldoening op terugkijkt..

Met ruim 15 jaar ervaring blijf ik nog altijd bijleren en dat houdt mijn enthousiasme voor lesgeven springlevend. Ik stel je op je gemak met humor en de ruimte om fouten te kunnen maken. Ik heb een grote dosis ervaring opgebouwd en begeleid je op een vlotte manier naar je rijbewijs.  

06-47777443


Inmiddels geef ik 18 jaar les en laatste jaren specialiseer ik me in de omgang met faal- en rijangst. Ik ben rustig en geduldig en anderen helpen hun angsten voor examens en/of verkeer te helpen overwinnen geeft me een groot gevoel van voldoening.  

06-21848737


Met 13 jaar ervaring heb ik me ontwikkeld tot een instructeur met gedegen vakkennis en mensenkennis. Ik hanteer een persoonlijke en geduldige manier van lesgeven en zorg voor een plezierige sfeer in de auto.  

06-49908489


Ieder mens is uniek. Het inspelen op verschillende persoonlijkheden maakt dat ik dagelijks enthousiast aan mijn werk begin. Ik ben gedreven in wat ik doe en help je graag op een vlotte en prettige manier je rijbewijs halen.

0641146883


Van A naar Beter, met passie voor vakmanschap en veel plezier breng ik jou naar het niveau van zelfredzame bestuurder. Met mijn kennis en kunde in onderwijsland op zak stap ik met veel plezier naast je in de auto. Heerlijk met straks je rijbewijs op zak de wondere wereld van het auto rijden te ontdekken, dat is mijn doel.

06-‭17 36 88 88‬


Vol enthousiasme beoefen ik mijn vak. Met mijn enthousiasme, humor en kennis probeer ik de leerling naar een hoog niveau te krijgen, zodat de leerling met een fijn gevoel terug denkt aan de rijlessen.

06 14 45 64 35


Op de pagina aanmelden kun je jouw voorkeur voor een instructeur aangeven.

Klik hier voor onze lesprijzen en pakketten.

 

swoosh