Ons team

Rijschool Markant bestaat uit een groep positief denkende en zeer ervaren instructeurs. Wij werken met visie en passie en zijn trots op wat we bereiken. Onze ambitie is jou als leerling een hoogwaardige opleiding te geven waar je met plezier en voldoening op terugkijkt..
In 1997 ben ik begonnen met lesgeven. Naast instructeur ben ik gediplomeerd personal coach en verdiep ik me in de omgang met faal- en rijangst. Zowel binnen ons team als in de lesauto bloei ik op wanneer ik anderen kan helpen hun talenten maximaal te ontplooien.

06-21501866 / marc@rijschoolmarkant.nl


Inmiddels geef ik zestien jaar les en de laatste jaren specialiseer ik me in de omgang met faal- en rijangst. Ik ben rustig en geduldig en anderen helpen hun angsten voor examens en/of het verkeer te helpen overwinnen geeft me een groot gevoel van voldoening.  

06-21848737/ geert@rijschoolmarkant.nl


Met tien jaar ervaring heb ik mij ontwikkeld tot een instructeur met een gedegen vakkennis en mensenkennis. Ik hanteer een persoonlijke en geduldige manier van lesgeven en zorg voor een plezierige sfeer in de auto.  

06-49908489/ gerry@rijschoolmarkant.nl


Ieder mens is uniek. Het inspelen op verschillende persoonlijkheden maakt dat ik dagelijks enthousiast aan mijn werk begin. Ik ben gedreven in wat ik doe en help je graag op een vlotte en prettige manier je rijbewijs te halen.  

06-41146883 / willy@rijschoolmarkant.nlMet veel passie voor het verkeer en de rij-instructie in het bijzonder, stap ik iedere dag met enthousiasme naast jou in de auto. Jij als leerling bent uniek en ik zie het als een uitdaging jou op een zo leuk mogelijke en leerzame manier naar het rijbewijs te begeleiden. Daar zet ik me iedere dag 100 procent voor in.

06-57683920 / bas@rijschoolmarkant.nl


Met ruim tien jaar ervaring blijf ik nog altijd bijleren en dat houdt mijn enthousiasme voor lesgeven springlevend. Ik stel je op je gemak met humor en de ruimte om fouten te kunnen maken. Ik heb een grote dosis ervaring opgebouwd en begeleid je op een vlotte manier naar je rijbewijs.

06-47777443 / rick@rijschoolmarkant.nl


Op de pagina aanmelden kun je jouw voorkeur voor een instructeur aangeven.

Klik hier voor onze lesprijzen en pakketten.

 

swoosh